Handels- og leveringsbetingelser

Produktinformation

På lykke-sport.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til lykke-sport.dk via torben@lykke-sport.dk

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Lykke Sport ApS accepterer ordren. Alle priser er vist eks. moms når du er logget ind.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på lykke-sport.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra lykke-sport.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til lykke-sport.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og lykke-sport.dk er først indgået, når lykke-sport.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling

Betaling foregår ved bestilling via Dankort, Visa, MasterCard eller Mobilepay.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.
Efter modtagelsen af varen vil købe have 24 måneders reklamationsret.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Oplysninger om de bestilte varer fra andre hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og lykke-sport.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Lykke Sports Aps' egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for lykke-sport.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

lykke-sport.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Hvis køber fortryder købet skal Lykke Sport ApS meddeles om dette indenfor 14 dage fra købsdato, herefter har køber 14 dage til at returnere varen.

Køber må afprøve varen, som var det i en fysisk butik. Men vurderes varen som værene brugt derudover.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark, GLS eller lign.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - og ikke varer solgt til virksomheder.

Lykke Sport ApS betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden www.lykke-sport.dk drives af firmaet

Lykke Sport ApS
CVR nr 36500948
Jeppe Aakjærs Vej 20,
DK-7430 Ikast
Danmark

Tlf: +45 20464276

Mail: torben@lykke-sport.dk

Forbehold for ændringer

Lykke Sport ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk